Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politicky korektní lež

21. 10. 2011 20:11
uvádět veřejně svou adresu a telefon

je blbost i na serverech s jiným tématickým zaměřením

(kromě firemních kontaktních údajů)

0 0
možnosti

falm

21. 10. 2011 19:57
Proč přežvykujete články, které vyšly v médiích?

To co jste napsala, JE OBYČEJNÉ PLAGIÁTORSTVÍ.

1 0
možnosti

duhacenzor5

21. 10. 2011 18:33
Pominu-li, co je

to vlastně za "zneužití pedofilem", když má někdo doma fotku miminka, jak pase koníčky i kdyby nebylo náhodou jeho, mám aktuální návrh: Pořiďte si své vlastní děti a věnujte se jim, věřte, že vám to zabere tolik času, že nebudete mít kdy, zabývat se cizími dětmi a vyvolávat všeobecné hony na čarodějnice. Už bylo těch uměle vyvolaných orwellistických davových psychóz s různými těmi čaroději, kontrarevolucionáři, agenty CIA  pedofily a podobným skrytým všudypřítomným nebezpečím na každém rohu v komkoli z nás po kohokoli z nás po celé Evropě za poslední staletí dost.

0 0
možnosti

Pickup Anddropoff

21. 10. 2011 15:48
Kdyz pomineme pedofily, servery jako mimibazar

ukazuji, jak lide nacpou veskery zivot na net, zadne soukromi, z nejednoho profilu se da lehce vycist, jak se vdala, jak rodila, jak to maji zarizene doma, co jedi, kolikrat mesicne spolu spi, kde presne bydli  a  vse zdokumentovano fotkami, doma je asi nikdo nechvali, tak si musi upevnovat sebevedomi na netu, kdyz vystavuji kycovite vyrobky a nesvepravne se ptaji na kazdou blbinu. Kolik manzelu vi, co jejich zenuska dava na net?

Kam se podel obycejny selsky rozum?

0 0
možnosti

lesicatko

21. 10. 2011 15:02
Ten článok je slabý

Doporučuje pozrieť oveĺa kvalitnejší a fundovanejší na túto tému

http://pocitace.sme.sk/c/5095597/marcela-alzin-internet-na-vase-chyby-nikdy-nezabudne.html

.

  Marcelu Alzin poznám a viem, že nemohla uviesť skutočne Vážne veci, ktoré sa stali  -pretože ochrana osobnosti dieaťaťa, ale zverejňovanie fotografíí na nete aj s uvedením identifikacie je fakt len zanedbateĺný problém.

Ten skutočný problém - na jej článok sa nazúrene sa ozval pedofil Liddel žijúci v manželstve s deťmi , ktorý inak bloguje na SME -  s tým, že slovo "pedofil" je v članku vyjadrené s negatívnoou konotáciou a že bude proti tomu protestovať u ombdusmana.Paradoxom je, žeby skutočne mohol uspeť, voči pedofilom s nesmieťe vyhradzovať, pedofilia nie je trestný čin.Takže aby Vás nejaký milovník ľudských prav za tento článok nežaloval...

0 0
možnosti

petrph

21. 10. 2011 14:12
ale to snad popírá princip sociálních sítí

Jestli jsem na něco hrdý, dám to pod svým jménem na facebook,at se pokochají i mí známí po světě. Fotku sebe jak vypadám, fotku svého domu,moje vlastní výtvory, fotku své ženy, fotku svých dětí, na co jiného má být člověk pyšný? Proč bych to tam měl dávat pod falešným jménem Franta Vopička? To jako ty svoje známé budu obtelefonovávat a upozorňovat je ,pozor Franta Vopička na facebooku jsem já?

Jiná věc je ochrana mých dětí před pedofily.Ale nechráním přeci ty fotky. jestli je někdo neškodnej pedofil, tak ať si je klidně prohlíží, třeba si tím pomůže. Ale stát by měl zajistit aby ti skutečně nebezpeční byli co nejdříve odhaleni a nemohli se beztrestně potulovat po veřejnosti..

0 0
možnosti

aljavX

21. 10. 2011 14:15
Re: ale to snad popírá princip sociálních sítí

tak pošleš link jen svým známým, případně jinak omezíš přístup. Ale mít to 100% přístupné ? ještě tak fotky z dovolené, ale proč byt, dům, děti ... ?

0 0
možnosti

Modrý a zelený blesk

21. 10. 2011 13:59
----

Nejzajímavější mi na té kampani připadají jedinci, kteří lezou na nějaké obskurní servry a prohlíží tam komplet celé fotogalerie.

0 0
možnosti

isabell

21. 10. 2011 13:49
...

Máte chybu už v nadpisu :-/

0 0
možnosti

popetr

21. 10. 2011 13:44
To, co přišlo z ameriky, je už na hlavu

namaštěné prdelky na ulicích nemají vadit,  skutečný pedofil, co nikomu neubližuje a jenom zírá v soukromí, je větší zrůda než masový vrah... Na koupališti se tátové bojí utřít holčičce zadek, aby nešli do kriminálu... Pane Bože, kdo se živí těmito stupiditami, když skuteční zločinci unikají? Když se žena i muž ukájí doma a nikomu nic nedělá, tak sakra, proč do toho jiní strkají rypáky? Jenom je vyženete do skutečného znásilňování a ubližování. A rozlišujte prosím, jestli někdo točí porno a dětem strašně ubližuje od pohledů na nuda plážích. Tam jsou také nahé a nikomu to nevadí? Jak se tam pozná ukájející se pedofil nebo pedofilka? ;-O

3 0
možnosti

aljavX

21. 10. 2011 14:11
Re: To, co přišlo z ameriky, je už na hlavu

tz jsi to nepochopil. není příliš velký problém, když si nějaký úchyl dělá dobře doma u netu, nad anonymní fotkou nemluvněte (i tak by se sice měl jít léčit, ale ... (). Problém je, když se nějakému nebezpečnějšímu typu pedofila zalíbí nějaké to dítě z netu, a díky hlouposti jeho rodičů, je ten úchyl schopen to dítě najít díky zveřejněným osobním údajům. A pak se třeba občas dozvíš, že zmizelo nějaké dítě a nikdo ho už živé nenašel ... .

ty také asi na veřejně přístupných serverech o sobě nezvřejnuješ data jako tel.číslo, adresu, zaměstnavatele, zdravotní stav ... ?!

0 0
možnosti

A/D

21. 10. 2011 13:39
pokud si pedofil prohlíží

fotky a doma si v klidu masturbuje, proč by to mělo společnosti vadit???? Proboha. Vezměte jim fotky a nebudou mít jinou možnost než  vyrazit do ulic využít reálný oběkt touhy....

0 0
možnosti

aljavX

21. 10. 2011 14:12
Re: pokud si pedofil prohlíží

tak znova. Primární problém není ani tak zveřejňování těchto fotek na veřejně přístupných webgaleriích, ale to, jdyž u těch fotek jsou i kontaktní údaje jako adresa, telefon ... .

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
Dítě drsného věku kybernetických nebezpečí.

Seznam rubrik